Shqip » Tamilisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [நாற்பது]
40 [Nāṟpatu]

வழி கேட்டறிதல்
vaḻi kēṭṭaṟital

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [நாற்பது]
40 [Nāṟpatu]

வழி கேட்டறிதல்
vaḻi kēṭṭaṟital

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipதமிழ்
Mё falni! தய-- ச----- ஒ-- ந-------
t----- c---- o-- n------!
A mund tё mё ndihmoni? நீ----- எ----- உ--- ச---- ம-------?
N----- e----- u---- c---- m-------?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? இங--- அ------ ஏ---- ந--- உ----- இ---------?
I--- a----- ē--- n---- u------- i---------?
   
Ecni majtas, nё qoshe. அந-- ம------- இ--- ப----- ச----------.
A--- m------- i---- p----- c--------.
Ecni pastaj pak drejt. பி--- ச----- ந------ ச----------.
P----- c----- n------ c--------.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. பி--- வ--- ப----- த------- ஒ-- ந--- ம------ ச----------.
P----- v----- p----- t------ o-- n--- m----- c--------.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. நீ----- ப------ க-- ச--------.
N----- p------ k--- c-------.
Mund tё merrni dhe tramvajin. நீ----- ட------- க-- ச--------.
N----- ṭ----- k--- c-------.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. நீ----- எ---- உ----- க----- க-- ப-----------.
N----- e---- u---- k---- k--- p-----------.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? கா------- வ--------- அ------------ ந--- எ----- ப----?
K------- v--------- a----------- n-- e----- p-----?
Kaloni urёn! பா------- க----- ச-----------
P-------- k------ c--------!
Kaloni tunelin! சு-------------- ச-----------
C--------------- c--------!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. மூ------- ப----------- வ------ வ-- ச----------.
M-------- p----------- v------ v---- c--------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. பி--- வ--- ப----- ம---- வ------- த------------.
P----- v----- p----- m---- v------ t----------.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. பி--- அ----- ச----- ச---------- க----- ந---- ச----------.
P----- a----- c----- c--------- k------ n----- c--------.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? தய-- ச----- ஒ-- ந------. ந--- வ----------------- எ------- ப----?
T----- c---- o-- n------. N-- v------------------ e------ p-----?
Mё mirё merrni metronё. மெ-------- ச------ எ------------- ச-------.
M------- c------ e----------- c--------.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. கட--- ந------------ இ----------.
K------ n---------- i---------.