Shqip » Tamilisht   Pёrgatitjet pёr udhёtim


47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [நாற்பத்தி ஏழு]
47 [Nāṟpatti ēḻu]

பயணத்திற்கு தயார் செய்தல்
payaṇattiṟku tayār ceytal

47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [நாற்பத்தி ஏழு]
47 [Nāṟpatti ēḻu]

பயணத்திற்கு தயார் செய்தல்
payaṇattiṟku tayār ceytal

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipதமிழ்
Ti duhet tё bёsh gati valixhen tonё! நம- ப------- ந- அ----- வ--------
n-- p------- n- a----- v-----!
S’duhet tё harrosh asgjё! எத----- ம--------
E------ m--------!
Tё duhet njё valixhe e madhe! உன---- ப---- ப----- த----
U----- p----- p---- t----!
   
Mos harro pashaportёn! உன------ ப----------- ம----- வ------
U-------- p--------- m------ v-----!
Mos harro biletёn e fluturimit! உன------ ட--------- ம----- வ------
U-------- ṭ-------- m------ v-----!
Mos harro çeqet e udhёtimit! உன------ ப---- க-------- ம----- வ------
U-------- p------ k----------- m------ v-----!
   
Merr kremin kundra-diellit me vete. உன------ ஸ-- ஸ------- ல---- எ------------.
U------ s-- s---- l---- e---------.
Merr syzet e diellit me vete. கூ---- க----- எ------------.
K---- k---- e---------.
Merr kapelen me vete. உன------ ப---- த----- எ------------.
U------ p----- t---- e---------.
   
A do ta marrёsh njё hartё rruge me vete? வர----- எ-------- க---------?
V--------- e------ k--------?
A do ta marrёsh njё guidё me vete? பய----- க----- எ-------- க---------?
P-------- k------ e------ k--------?
A do ta marrёsh njё çadёr me vete? கு-- எ-------- க---------?
K---- e------ k--------?
   
Mos harro pantallonat, kёmishat, çorapet. ஞா------ ப--------------- ம------ க----- எ------------.
Ñ---------- p------------- m----- k------ e---------.
Mos harro kravatat, rripat, xhaketat. ஞா------ ப----- ம------ ஸ--------- ஜ------- எ------------.
Ñ---------- p--- m----- s----- j----- e---------.
Mos harro pizhamat, kёmishat e natёs dhe bluzat. ஞா----- ப------ இ--- உ-- ம------ ட------ எ------------.
Ñ--------- p------- i---- u--- m----- ṭ----- e---------.
   
Tё duhen kёpucё, sandale dhe çizme. உன---- க-------------- ம------ ப----- வ----- இ--------.
U----- k------------- m----- p--- v---- i------.
Tё duhen shami hundёsh, sapun dhe njё gёrshёrё thonjsh. உன---- க---------------- ம------ ந--------- வ----- இ--------.
U----- k--------------- m----- n--------- v---- i------.
Tё duhet njё krёhёr, njё furçe dhёmbёsh dhe njё pastё dhёmbёsh. உன---- ச---------------- ம------ ப----- வ----- இ--------.
U----- c--------------- m----- p------- v---- i------.