Shqip » Tamilisht   Mohore 1


64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [அறுபத்து நான்கு]
64 [Aṟupattu nāṉku]

எதிர்மறை 1
etirmaṟai 1

64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [அறுபத்து நான்கு]
64 [Aṟupattu nāṉku]

எதிர்மறை 1
etirmaṟai 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipதமிழ்
Nuk e kuptoj fjalёn. என---- இ--- வ------- ப----------.
e----- i--- v------ p-----------.
Nuk e kuptoj fjalinё. என---- இ--- வ-------- ப----------.
E----- i--- v------- p-----------.
Nuk e kuptoj kuptimin. என---- இ--- அ------- ப----------.
E----- i--- a----- p-----------.
   
mёsuesi ஆச------
Ā------r
A e kuptoni mёsuesin? உங-------- ஆ------- ச------ ப--------?
u-------- ā------- c------ p---------?
Po, e kuptoj mirё. ஆம-.எ----- அ--- ச------ ந----- ப--------.
Ā-.E----- a--- c------ n------ p---------.
   
mёsuesja ஆச------
Ā------r
A e kuptoni mёsuesen? உங-------- ஆ------- ச------ ப--------?
u-------- ā------- c------ p---------?
Po, e kuptoj mirё. ஆம-.எ----- அ--- ச------ ந----- ப--------.
Ā-.E----- a--- c------ n------ p---------.
   
njerёzit மன-------
M--------ḷ
A i kuptoni njerёzit? உங-------- இ--- ம-------- ப--------?
u-------- i--- m----------- p---------?
Jo, nuk i kuptoj dhe aq mirё. இல---- எ----- அ------ அ------ ந----- ப----------.
I----- e----- a-------- a------- n------ p-----------.
   
shoqja தோ--
T--i
A ke shoqe? உங-------- ஏ---- த--- இ----------?
u-------- ē--- t--- i---------?
Po, kam. ஆம-------------.
Ā-----------.
   
e bija / vajza மக--
M---ḷ
A keni vajzё? உங-------- ம--- இ----------?
u-------- m---- i---------?
Jo, s’ kam. இல---. எ----- ம--- இ----.
I----. E----- m---- i----.