Shqip » Tamilisht   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [எண்பத்து ஒன்று]
81 [Eṇpattu oṉṟu]

இறந்த காலம் 1
iṟanta kālam 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [எண்பத்து ஒன்று]
81 [Eṇpattu oṉṟu]

இறந்த காலம் 1
iṟanta kālam 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipதமிழ்
shkruaj எழ------
e-------u
Ai shkruajti njё letёr. அவ-- ஒ-- க----- எ--------.
a--- o-- k------ e-------.
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. மற----- அ--- ஒ-- க----- எ--------.
M----- a--- o-- k--- e-------.
   
lexoj பட------
P-------u
Ai lexoi njё revistё. அவ-- ஒ-- ச----- இ--- ப--------.
a--- o-- c---- i--- p-------.
Dhe ajo lexoi njё libёr. மற----- அ--- ஒ-- ப------- ப--------.
M----- a--- o-- p------- p-------.
   
marr எட--------------
E------------u
Ai mori njё cigare. அவ-- ஒ-- ச------ எ-------- க-------.
a--- o-- c------ e------ k-----.
Ajo mori njё copё çokollatё. அவ-- ஒ-- த----- ச------- எ-------- க-------.
A--- o-- t---- c----- e------ k-----.
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. அவ-- வ------------------- அ--- வ--------------- இ--------.
A--- v-------------------- a--- v------------------ i------.
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. அவ-- ச---------- இ--------- ஆ---- அ--- க--- உ----------- இ--------.
A--- c---------- i------- ā--- a--- k----- u------------ i------.
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. அவ-- ஏ-------- அ--- ப-------.
A--- ē-------- a--- p--------.
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. அவ----- ப-------- க--- த--- இ-------.
A------- p---------- k---- t-- i-------.
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. அவ------ அ-------------- த------------- த--- இ-------.
A------- a------------- t----------- t-- i-------.
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. அவ------ எ------ வ----- இ----- த--------- இ-------.
A------- e----- v---- i----- t------- i-------.
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. அவ------ எ------ த------- இ----- அ-------- த--- இ-------.
A------- e----- t------ i----- a------- t-- i-------.
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. அவ-- ச-------- இ----- ச----- இ--------.
A--- c---------- i----- c------- i------.
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. அவ-- ந----- இ----- ஆ---- ந---------- இ--------.
A--- n------ i----- ā--- n------------- i------.