Shqip » Telugu   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [నలభై]
40 [Nalabhai]

దోవలని అడగడం
Dōvalani aḍagaḍaṁ

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [నలభై]
40 [Nalabhai]

దోవలని అడగడం
Dōvalani aḍagaḍaṁ

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipతెలుగు
Mё falni! క్---------
K-----------!
A mund tё mё ndihmoni? మీ-- న--- స---- చ------?
M--- n--- s------ c---------?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? ఈ చ---------- ఏ---- మ--- ర---------- ఉ---?
Ī c----------- ē----- m----- r-------- u---?
   
Ecni majtas, nё qoshe. చి---- ఎ-------- త------
C------- e----------- t-------i
Ecni pastaj pak drejt. తర---- క--- ద--- న----- వ-------
T------- k---- d---- n----- v------i
Ecni pastaj 100 metra djathtas. ఆప- వ-- మ------ క--- వ----- వ-------
Ā--- v---- m------ k--- v------ v------i
   
Mund tё merrni dhe autobusin. మీ-- బ-- ల- క--- వ---------
M--- b-- l- k--- v--------u
Mund tё merrni dhe tramvajin. మీ-- ట----- ల- క--- వ---------
M--- ṭ--- l- k--- v--------u
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. మీ-- మ- క--- ల- న- వ--- క--- ర------
M--- m- k-- l- n- v----- k--- r-----u
   
Si mund tё shkoj nё stadium? నే-- ఫ--- బ--- స------- క- ఎ-- వ-------?
N--- p--- b-- s------- k- e-- v------?
Kaloni urёn! వం----- ద--- వ--------
V-------- d--- v-------!
Kaloni tunelin! టన---- ల---- వ--------
Ṭ----- l----- v-------!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. మూ-- ట------- స------ న- చ----------- వ-------
M----- ṭ------ s----- n- c------------- v------i
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. అక--- మ- క--- వ---- ఉ--- మ---- వ----- క- త------
A----- m- k--- v------ u--- m----- v------ k- t-------i
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. అప----- న------- చ------ న---- న----- వ-------
A----- n---- c------- n---- n----- v------i
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? క్--------- వ-------------- ఎ-- వ-------?
K------------ v-------------- e-- v------?
Mё mirё merrni metronё. మీ-- స-- వ- / అ---- గ------ న---- వ------ ఉ-----
M--- s-- v-/ a---- g----- n---- v------- u-----ṁ
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. ఆఖ-- స----- వ--- బ---- ర---
Ā----- s--- v---- b------- r---i