Shqip » Telugu   Nё kopshtin zoologjik


43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [నలభై మూడు]
43 [Nalabhai mūḍu]

జంతు ప్రదర్శనశాల వద్ద
Jantu pradarśanaśāla vadda

43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [నలభై మూడు]
43 [Nalabhai mūḍu]

జంతు ప్రదర్శనశాల వద్ద
Jantu pradarśanaśāla vadda

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipతెలుగు
Atje ёshtё kopshti zoologjik. జం-- ప---------- అ---- ఉ---
J---- p------------- a----- u--i
Atje janё xhirafat. జి------ అ---- ఉ------
J-------- a----- u----i
Ku janё arinjtё? భల------- ఎ---- ఉ------
B--------- e----- u----i
   
Ku janё elefantёt? ఏన----- ఎ---- ఉ------?
Ē------ e----- u-----?
Ku janё gjarpёrinjtё? పా---- ఎ---- ఉ------?
P----- e----- u-----?
Ku janё luanёt? సి----- ఎ---- ఉ------?
S------ e----- u-----?
   
Kam njё aparat fotografik. నా వ--- క---- ఉ---
N- v---- k----- u--i
Kam dhe njё kamer filmike. నా వ--- వ----- క---- క--- ఉ---
N- v---- v----- k----- k--- u--i
Ku ka njё bateri? బ్----- ఎ---- ద----------?
B------ e----- d----------?
   
Ku janё pinguinёt? పె--------- ఎ---- ఉ------?
P-------- e----- u-----?
Ku janё kangurёt? కం------ ఎ---- ఉ------?
K-------- e----- u-----?
Ku janё rinoceronёt? రై---- ఎ---- ఉ------?
R------ e----- u-----?
   
Ku ёshtё tualeti? మర--- గ-- ఎ---- ఉ---?
M----- g--- e----- u---?
Atje ёshtё njё kafe. అక--- ఒ- క-- ఉ---
A----- o-- k---- u--i
Atje ёshtё njё restorant. అక--- ఒ- ర---------- ఉ---
A----- o-- r-------- u--i
   
Ku janё devetё? ఒం---- ఎ---- ఉ------?
O----- e----- u-----?
Ku janё gorillat dhe zebrat? గొ--------- జ------- ఎ---- ఉ------?
G--------- j------ e----- u-----?
Ku janё tigrat dhe krokodilët? పు----- మ------ ఎ---- ఉ------?
P------ m------ e----- u-----?