Shqip » Telugu   Pёrgatitjet pёr udhёtim


47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [నలభై ఏడు]
47 [Nalabhai ēḍu]

చిన్న ప్రయాణం కొరకు తయారవడం
Cinna prayāṇaṁ koraku tayāravaḍaṁ

47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [నలభై ఏడు]
47 [Nalabhai ēḍu]

చిన్న ప్రయాణం కొరకు తయారవడం
Cinna prayāṇaṁ koraku tayāravaḍaṁ

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipతెలుగు
Ti duhet tё bёsh gati valixhen tonё! ను---- మ- స--- క--- న- స-------
N---- m--- s-- k-- n- s------!
S’duhet tё harrosh asgjё! ఏద- మ------------
Ē-- m-----------!
Tё duhet njё valixhe e madhe! మీ-- ఒ- ప---- స--- క--- క------
M--- o-- p---- s-- k-- k-----!
   
Mos harro pashaportёn! మీ ప--- ప----- న- మ------------
M- p-- p--- n- m-----------!
Mos harro biletёn e fluturimit! మీ ట----- న- మ------------
M- ṭ---- n- m-----------!
Mos harro çeqet e udhёtimit! మీ ట-------- చ--- ల-- మ-----------
M- ṭ------- c-- l--- m----------u
   
Merr kremin kundra-diellit me vete. మీ-- ప----- స--------- ల---- న- త-----------
M--- p----- s------- l---- n- t----------i
Merr syzet e diellit me vete. మీ స--------- ల-- త-----------
M- s------- l--- t----------i
Merr kapelen me vete. మీ ట--- న- త-----------
M- ṭ--- n- t----------i
   
A do ta marrёsh njё hartё rruge me vete? మీ-- ర--- మ----- న- త----- వ-------------------?
M--- r-- m--- n- t----- v------------------?
A do ta marrёsh njё guidё me vete? మీ-- ట------- గ--- న- త----- వ-------------------?
M--- ṭ----- g--- n- t----- v------------------?
A do ta marrёsh njё çadёr me vete? మీ-- గ------- త----- వ-------------------?
M--- g------- t----- v------------------?
   
Mos harro pantallonat, kёmishat, çorapet. ప్-------- చ------- మ---- స----- ల-- త---------- మ-----------
P------- c------ m----- s--- l--- t----------- m----------u
Mos harro kravatat, rripat, xhaketat. టై--- బ----- ల- మ---- స--------- జ----- న- త---------- మ-----------
Ṭ----- b--- l- m----- s----- j---- n- t----------- m----------u
Mos harro pizhamat, kёmishat e natёs dhe bluzat. పై------- న--- గ----- మ---- ట------- ల-- త---------- మ-----------
P--------- n--- g----- m----- ṭ------ l--- t----------- m----------u
   
Tё duhen kёpucё, sandale dhe çizme. మీ-- ష-- స----- మ---- బ----- క--------------
M--- ṣ-- s----- m----- b---- k------------i
Tё duhen shami hundёsh, sapun dhe njё gёrshёrё thonjsh. మీ-- చ--- ర------ స---- మ---- న--- క-------- క--------------
M--- c--- r------ s---- m----- n-- k------ k------------i
Tё duhet njё krёhёr, njё furçe dhёmbёsh dhe njё pastё dhёmbёsh. మీ-- ద------- ఒ- ట--- బ---- మ---- ట--- ప----- క--------------
M--- d------- o-- ṭ-- b--- m----- ṭ-- p--- k------------i