Shqip » Telugu   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [ఎనభై ఒకటి]
81 [Enabhai okaṭi]

భూత కాలం 1
Bhūta kālaṁ 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [ఎనభై ఒకటి]
81 [Enabhai okaṭi]

భూత కాలం 1
Bhūta kālaṁ 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipతెలుగు
shkruaj వ్-----
V------ṁ
Ai shkruajti njё letёr. ఆయ- ఒ- ఉ--------- వ-------
Ā---- o-- u-------- v-----u
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. ఆయ- ఒ- క----- న- వ-------
Ā---- o-- k--- n- v-----u
   
lexoj చద---
C-------ṁ
Ai lexoi njё revistё. ఆయ- ఒ- స----- ప-------- చ------
Ā---- o-- s------- p------- c------u
Dhe ajo lexoi njё libёr. అల--- ఆ-- ఒ- ప---------- చ-------
A---- ā-- o-- p--------- c-------i
   
marr తీ-------
T---------ṁ
Ai mori njё cigare. ఆయ- ఒ- స------ త-----------
Ā---- o-- s------ t---------u
Ajo mori njё copё çokollatё. ఆమ- ఒ- మ---- చ------- త--------
Ā-- o-- m---- c----- t-------i
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. ఆయ- అ------------- క--- ఆ-- వ-------------
Ā---- a-------------- k--- ā-- v-------------u
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. ఆయ- బ----------- క--- ఆ-- క--------
Ā---- b------------ k--- ā-- k--------i
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. ఆయ- బ------- క--- ఆ-- ధ---------
Ā---- b-------- k--- ā-- d------------u
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. ఆయ- వ--- డ---- ల---- క---- అ------ ఉ------
Ā---- v---- ḍ---- l---- k------ a----- u----i
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. ఆయ--- అ------ ల---- క---- ద--------- ఉ---
Ā------ a------- l---- k------ d----------- u--i
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. ఆయ--- వ---- ల---- క---- ప------ ఉ---
Ā------ v------ l---- k------ p--------- u--i
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. ఆయ- త----- చ-------- అ-------- చ------
Ā---- t----- c--------- a--------- c-----u
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. ఆయ- స------- ల---- ద-------------
Ā---- s--------- l---- d-----------u
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. ఆయ- స------------- ల---- స----------- ఉ------
Ā---- s-------------- l---- s------------- u----u