Shqip » Tailandisht   Dje – sot – nesёr


10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [สิบ]
sìp′

เมื่อวาน-วันนี้-พรุ่งนี้
mêua-wan-wan′-née-prôong′-née

10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [สิบ]
sìp′

เมื่อวาน-วันนี้-พรุ่งนี้
mêua-wan-wan′-née-prôong′-née

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
Dje ishte e shtunё. เม------------------
m------------------------′
Dje isha nё kinema. เม------ ผ-- / ด----- ไ-------
m------------------------------------------′
Filmi ishte interesant. หน--------- / ภ-------------
n--------------------------------------------′
   
Sot ёshtё e dielё. วั------------------
w--------------------------′
Sot nuk punoj. วั---- ผ-- / ด----- ไ-------
w-----------------------------------------n
Po rri nё shtёpi. ผม- / ด----- อ-------
p-----------------------------n
   
Nesёr ёshtё e hёnё. พร-------------------
p--------------------------------′
Nesёr do tё punoj pёrsёri. พร------ ผ-- / ด----- ไ---------
p--------------------------------------------------k
Unё punoj nё zyrё. ผม- / ด----- ท---------------
p-----------------------------------------------n
   
Kush ёshtё ky? คน---- ค-----?
k------------------′
Ky ёshtё Peteri. คน--------------
k-----------------------̶
Peteri ёshtё student. ปี-----------------
b-------------------------------̌
   
Kush ёshtё kjo? คน---- ค-----?
k------------------′
Kjo ёshtё Marta. คน--------------
k-------------------̂
Marta ёshtё sekretare. มา------------------
m----------------------------n
   
Petri dhe Marta janё shokё. ปี----------------------------
b--------------------------------------′
Petri ёshtё shoku i Martёs. ปี-------------------------
b-----------------------------------̂
Marta ёshtё shoqja e Peterit. มา-------------------------
m-----------------------------------̶