Shqip » Tailandisht   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [สิบเอ็ด]
sìp′-èt′

เดือน
deuan

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [สิบเอ็ด]
sìp′-èt′

เดือน
deuan

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
janar มก----
m----------------′
shkurt กุ--------
g-----------′
mars มี----
m---------′
   
prill เม----
m----------′
maj พฤ-----
p------------------′
qershor มิ------
m----------------′
   
Kёto janё gjashtё muaj. มี-----------
m----------------------n
janar, shkurt, mars, มก---- ก--------- ม-----
m-------------------------------------′
prill, maj dhe qershor. เม---- พ------ แ-- ม-------
m-------------------------------------------------′
   
korriku กร-----
g--------------------′
gushti สิ-----
s-------------′
shtatori กั-----
g----------′
   
tetori ตุ----
d------------′
nёntori พฤ-------
p-----------------------′
dhjetori ธั-----
t----------′
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. แล--------------------
l------------------------------------′
korrik, gusht, shtator กร----- ส------ ก------
g-----------------------------------------′
tetor, nёntor dhe dhjetor. ตุ---- พ-------- แ-- ธ------
d--------------------------------------------------′