Shqip » Tailandisht   Nё shtёpi


17 [shtatёmbёdhjetё]

Nё shtёpi

-

17 [สิบเจ็ด]
sìp′-jèt′

รอบบ้าน
râwp-bân

17 [shtatёmbёdhjetё]

Nё shtёpi

-

17 [สิบเจ็ด]
sìp′-jèt′

รอบบ้าน
râwp-bân

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
Kёtu ёshtё shtёpia jonё. บ้------------------
b---------------------------------e
Lart ёshtё çatia. หล--------------
l---------------------------′
Poshtё ёshtё bodrumi. ห้--------------------
h-------------------------------------g
   
Mbrapa shtёpisё ёshtё kopshti. มี-------------------
m-----------------------------------n
Para shtёpisё nuk ka rrugё. ไม------------------
m--------------------------------n
Pranё shtёpisё ka pemё. มี------------------
m----------------------------------n
   
Kjo ёshtё banesa ime. อพ----------------------- / ข-------
a---------------------------------------------------------------′
Kjo ёshtё kuzhina dhe banjoja. ห้--------------------------
h---------------------------------------------e
Atje ёshtё dhoma e ndenjes dhe dhoma e gjumit. ห้------------------------------
h-----------------------------------------------------e
   
Dera e shtёpisё ёshtё e mbyllur. ปร----------
b---------------------′
Por dritaret janё tё hapura. แต-------------
d---------------------t
Sot ёshtё nxehtё. วั-------------
w--------------------n
   
Ne shkojmё nё dhomёn e ndenjes. เร-----------------------
r--------------------------------------------′
Atje ёshtё njё divan dhe njё kolltuk. มี--------------------------------
m---------------------------------------------------------′
Uluni! เช------ ค--- / ค---
c-----------------------′
   
Atje ёshtё kompjuteri im. คอ--------- ข---- / ข------- ต--------------
k---------------------------------------------------------------------------′
Atje ёshtё magnetofoni im. สเ------ ข---- / ข------- ต--------------
s------------------------------------------------------------------------------′
Televizori ёshtё i ri fare. ที-------------------
t------------------------------k