Shqip » Tailandisht   Mёsoj gjuhё tё huaja


23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [ยี่สิบสาม]
yêe-sìp′-sǎm

การเรียนภาษาต่างชาติ
gan-rian-pa-sǎ-dhàng-cha-dhì′

23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [ยี่สิบสาม]
yêe-sìp′-sǎm

การเรียนภาษาต่างชาติ
gan-rian-pa-sǎ-dhàng-cha-dhì′

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
Ku keni mёsuar spanjisht? คุ---------------------- ค--- / ค-?
k------------------------------------------------′
A dini portugalisht? คุ-------------------------- ค--- / ค-?
k------------------------------------------------------------------′
Po, di dhe pak italisht. คร-- / ค- แ-- ผ- / ด---- ก------------------------
k----------------------------------------------------------------------------′
   
Mendoj se flisni shumё mirё. ผม / ด---- ค---------------------
p-------------------------------------------------------k
Gjuhёt janё gati të ngjashme. ภา---------------------
p--------------------------------k
Mund t’ju kuptoj mirё. ผม / ด---- เ--------------
p-------------------------------------------e
   
Por tё flasёsh dhe tё shkruash ёshtё e vёshtirё. แต------------------------
d-------------------------------------k
Bёj akoma shumё gabime. ผม / ด---- ย----------------------
p------------------------------------------------------k
Ju lutem mё korrigjoni. โป------------ ผ- / ด---- ท--------------- / ค---
b-------------------------------------------------------------------------------′
   
Shqiptimi juaj ёshtё mjaft i mirё. กา--------------------
g-----------------------------------k
Ju keni njё nuancë në shqiptim. คุ------------------
k-------------------------------y
Dalloheni se nga vini. คน--------------------------
k--------------------------------------------------′
   
Cila ёshtё gjuha juaj amtare? ภา---------------------- ค--- / ค-?
p-----------------------------------------------------′
A frekuentoni ndonjё kurs gjuhe? คุ--------------------------------- ค--- / ค-?
k---------------------------------------------------------′
Çfarё libri pёrdorni? คุ----------------------- ค--- / ค-?
k---------------------------------------------------′
   
Nuk e di pёr momentin, se si quhet. ตอ---- ผ- / ด---- จ----------- ค--- / ค-?
d-------------------------------------------------------------′
S’mё kujtohet titulli. ผม / ด---- น------------------- ค--- / ค-
p---------------------------------------------------------------′
E kam harruar. ผม / ด---- ล-------- ค--- / ค--
p-------------------------------------------′