Shqip » Tailandisht   Nё kopshtin zoologjik


43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [สี่สิบสาม]
sèe-sìp′-sǎm

ที่สวนสัตว์
têe-sǔan-sàt′

43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [สี่สิบสาม]
sèe-sìp′-sǎm

ที่สวนสัตว์
têe-sǔan-sàt′

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
Atje ёshtё kopshti zoologjik. สว-----------------
s-----------------------------′
Atje janё xhirafat. ยี--------------
y----------------------------′
Ku janё arinjtё? หม-----------?
m----------------------′
   
Ku janё elefantёt? ช้------------?
c------------------------′
Ku janё gjarpёrinjtё? งู----------?
n----------------------′
Ku janё luanёt? สิ-------------?
s--- d--- y-- t-- n-i
   
Kam njё aparat fotografik. ผม / ด---- ม-------------
p---------------------------------------p
Kam dhe njё kamer filmike. ผม / ด---- ม--------------------
p---------------------------------------------------′
Ku ka njё bateri? ผม / ด---- จ---------------------?
p---------------------------------------------------------′
   
Ku janё pinguinёt? นก-----------------?
n----------------------------------′
Ku janё kangurёt? จิ--------------?
j------- y-- t-- n-i
Ku janё rinoceronёt? แร-----------?
r----------------------′
   
Ku ёshtё tualeti? ห้---------------?
h-------------------------′
Atje ёshtё njё kafe. มี-------------------
m-- r--- g------ y-- d----- n-n
Atje ёshtё njё restorant. มี--------------------
m-----------------------------------′
   
Ku janё devetё? อู-----------?
o----------------------′
Ku janё gorillat dhe zebrat? กอ-------------------------?
g-------------------------------------------′
Ku janё tigrat dhe krokodilët? เส---------------------?
s----------------------------------------′