Shqip » Tailandisht   Pёrgatitjet pёr udhёtim


47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [สี่สิบเจ็ด]
sèe-sìp′-jèt′

การเตรียมตัวเดินทาง
gan-dhriam-dhua-der̶n-tang

47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [สี่สิบเจ็ด]
sèe-sìp′-jèt′

การเตรียมตัวเดินทาง
gan-dhriam-dhua-der̶n-tang

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
Ti duhet tё bёsh gati valixhen tonё! คุ- ต------------------------
k-----------------------------------------------o
S’duhet tё harrosh asgjё! อย------------
a------------------------′
Tё duhet njё valixhe e madhe! คุ- ต--------------------
k------------------------------------------′
   
Mos harro pashaportёn! อย----------------------
a--------------------------------------′
Mos harro biletёn e fluturimit! อย----------------------
a-----------------------------------′
Mos harro çeqet e udhёtimit! อย-------------------
a---------------------------------′
   
Merr kremin kundra-diellit me vete. เอ-------------------
a-----------------------------------′
Merr syzet e diellit me vete. เอ-------------------
a----------------------------------′
Merr kapelen me vete. เอ-------------------
a-----------------------------------′
   
A do ta marrёsh njё hartё rruge me vete? คุ- จ----------------------?
k-----------------------------------------------′
A do ta marrёsh njё guidё me vete? คุ- จ-----------------------------?
k-------------------------------------------------------′
A do ta marrёsh njё çadёr me vete? คุ- จ----------------?
k-------------------------------------′
   
Mos harro pantallonat, kёmishat, çorapet. อย----------- เ----------------
a--------------------------------------------------′
Mos harro kravatat, rripat, xhaketat. อย---------- เ--------- เ---------
a-------------------------------------------------------′
Mos harro pizhamat, kёmishat e natёs dhe bluzat. อย----------- เ-----------------------
a--------------------------------------------------------------′
   
Tё duhen kёpucё, sandale dhe çizme. คุ- ต------------- ร-----------------------
k--------------------------------------------------------------------t
Tё duhen shami hundёsh, sapun dhe njё gёrshёrё thonjsh. คุ- ต----------------- ส-------------------
k------------------------------------------------------------------------′
Tё duhet njё krёhёr, njё furçe dhёmbёsh dhe njё pastё dhёmbёsh. คุ- ต--------- แ------------------
k----------------------------------------------------------′