Shqip » Tailandisht   Nё qendrën tregtare


52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [ห้าสิบสอง]
hâ-sìp′-sǎwng

ในห้างสรรพสินค้า
nai′-hâng-sàp′-sǐn′-ká

52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [ห้าสิบสอง]
hâ-sìp′-sǎwng

ในห้างสรรพสินค้า
nai′-hâng-sàp′-sǐn′-ká

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
A shkojmё nё njё qendёr tregtare? เร-----------------------?
r-----------------------------------------′
Dua tё bёj pazar. ผม / ด---- ต------------
p-----------------------------------------g
Dua tё blej shumё gjёra. ผม / ด---- อ-------------------
p---------------------------------------------------g
   
Ku janё artikujt e zyrave? แผ---------------------------------- / ค-?
p------------------------------------------------------------------------′
Mё duhen zarfe dhe letra. ผม / ด---- ต------------------------- เ----
p----------------------------------------------------------------n
Mё duhen stilolapsa dhe lapsa kimikë me ngjyra. ผม / ด---- ต-------------------------------
p------------------------------------------------------------------------′
   
Ku janё mobiljet? แผ----------------------?
p------------------------------------------′
Mё duhet njё dollap dhe njё komo. ผม / ด---- ต----------------------
p---------------------------------------------------------′
Mё duhet njё tavolinё shkrimi dhe njё raft. ผม / ด---- ต---------------------------------------
p--------------------------------------------------------------------------------u
   
Ku janё lodrat? แผ----------------------- / ค-?
p---------------------------------------------------′
Mё duhet njё kukull dhe njё arush. ผม / ด---- ต------------------------
p-------------------------------------------------------------e
Mё duhet njё top dhe njё lojё shahu. ผม / ด---- ต-------------------------------
p------------------------------------------------------------------------′
   
Ku ёshtё vegla e punёs? แผ-------------------------- / ค-?
p----------------------------------------------------′
Mё duhet njё çekiç dhe njё pincё. ผม / ด---- ต----------------
p-------------------------------------------m
Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё. ผม / ด---- ต-------------------
p------------------------------------------------------g
   
Ku janё bizhuteritё? แผ-------------------------?
p-------------------------------------------------′
Mё duhet njё zinxhir dhe njё byzylyk. ผม / ด---- อ---------------------------
p----------------------------------------------------------------------u
Mё duhet njё unazё dhe njё palё vёthё. ผม / ด---- อ-------------------
p----------------------------------------------------o