Shqip » Tailandisht   Bёj pyetje 2


63 [gjashtёdhjetёetre]

Bёj pyetje 2

-

63 [หกสิบสาม]
hòk′-sìp′-sǎm

การตั้งคำถาม 2
gan-dhâng′-kam′-tǎm

63 [gjashtёdhjetёetre]

Bёj pyetje 2

-

63 [หกสิบสาม]
hòk′-sìp′-sǎm

การตั้งคำถาม 2
gan-dhâng′-kam′-tǎm

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
Kam njё hobby. ผม / ด---- ม----------
p--------------------------------------k
Unё luaj tenis. ผม / ด---- เ---------
p--------------------------------′
Ku ka njё fushё tenisi? สน------------------ ค--- / ค-?
s-------------------------------------------------′
   
A ke ndonjё hobby? คุ- ม-------------?
k--------------------------------′
Unё luaj futboll. ผม / ด---- เ---------
p---------------------------------n
Ku ka njё fushё futbolli? สน------------------ ค--- / ค-?
s--------------------------------------------------′
   
Mё dhemb krahu. ผม / ด---- เ------
p--------------------------n
Mё dhemb kёmba dhe dora. ผม / ด---- เ-----------------
p------------------------------------------′
Ku ka njё doktor? คุ-------------- ค--- / ค-?
k----------------------------------------′
   
Unё kam njё makinё. ผม / ด---- ม---
p-------------------------′
Unё kam edhe njё motorr. ผม / ด---- ม----------------
p----------------------------------------------′
Ku ka njё vend parkimi? ที---------------- ค--- / ค-?
t----------------------------------------------′
   
Unё kam njё pulovёr. ผม / ด---- ม---------------
p--------------------------------------̶
Unё kam edhe njё xhaketё dhe njё palё xhinse. ผม / ด---- ม---------------------------- ด---
p-----------------------------------------------------------------′
Ku ёshtё lavatriçja? เค--------------------- ค--- / ค-?
k------------------------------------------------′
   
Unё kam njё pjatё. ผม / ด---- ม----
p-----------------------n
Unё kam njё thikё, njё pirun dhe njё lugё. ผม / ด---- ม---- ส--- แ------
p-------------------------------------------n
Ku janё kripa dhe piperi? เก-------------------- ค--- / ค-?
g-----------------------------------------------′