Shqip » Tailandisht   Mohore 1


64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [หกสิบสี่]
hòk′-sìp′-sèe

การปฏิเสธ 1
gan-bhà′-dhì′-sàyt

64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [หกสิบสี่]
hòk′-sìp′-sèe

การปฏิเสธ 1
gan-bhà′-dhì′-sàyt

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
Nuk e kuptoj fjalёn. ผม / ด---- ไ-------------
p------------------------------------------e
Nuk e kuptoj fjalinё. ผม / ด---- ไ-----------------
p-------------------------------------------------e
Nuk e kuptoj kuptimin. ผม / ด---- ไ----------------
p------------------------------------------i
   
mёsuesi คุ----
k--------o
A e kuptoni mёsuesin? คุ---------------- ค--- / ค-?
k-------------------------------------------′
Po, e kuptoj mirё. คร-- / ค-- ผ- / ด---- เ-----------
k-----------------------------------------------e
   
mёsuesja คุ----
k--------o
A e kuptoni mёsuesen? คุ---------------- ค--- / ค-?
k-------------------------------------------′
Po, e kuptoj mirё. คร-- / ค-- ผ- / ด---- เ-----------
k-----------------------------------------------e
   
njerёzit ผู---
p-------′
A i kuptoni njerёzit? คุ---------------- ค--- / ค-?
k--------------------------------------------′
Jo, nuk i kuptoj dhe aq mirё. ไม- ผ- / ด---------------------------------- ค--- / ค-
m--------------------------------------------------------------------------------------′
   
shoqja เพ-------- / แ--
p---------------n
A ke shoqe? คุ---------?
k-----------------′
Po, kam. คร-- ผ---
k--------------e
   
e bija / vajza ลู----
l--------o
A keni vajzё? คุ---------------?
k-------------------------------′
Jo, s’ kam. ไม- ผ- / ด---- ไ----------
m------------------------------------------o