Shqip » Tailandisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [หกสิบแปด]
hòk′-sìp′-bhæ̀t

ใหญ่ – เล็ก
yài′-lék′

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [หกสิบแปด]
hòk′-sìp′-bhæ̀t

ใหญ่ – เล็ก
yài′-lék′

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
i madh dhe i vogёl ให-- แ-- เ---
y--------------′
Elefanti ёshtё i madh. ช้---------
c---------------′
Miu ёshtё i vogёl. หน--------
n-------------′
   
i errёt dhe i çelёt มื- แ-- ส----
m-------------------g
Nata ёshtё e errёt. ตอ-----------
d--------------------t
Dita ёshtё me dritё. ตอ-------------
d-------------------------g
   
i vjetёr dhe i ri แก- / ช-- – ห---- / ส--
g----------------------o
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. คุ---- / ค---- ข-----------
k----------------------------------------k
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. 70 ป- ท------------------
b------------------------------′
   
i bukur dhe i shёmtuar สว- แ-- น--------
s--------------------t
Flutura ёshtё e bukur. ผี--------
p---------------′
Merimanga ёshtё e shёmtuar. แม-------------
m-------------------t
   
i trashё dhe i hollё อ้-- แ-- ผ--
u-------------m
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. ผู------------ 100 ก-------
p----------------------------------n
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. ผู----------- 50 ก------
p---------------------------------m
   
i shtrenjtё dhe i lirё แพ- แ-- ถ--
p-------------k
Makina ёshtё e shtrenjtё. รถ-------
r--------------g
Gazeta ёshtё e lirё. หน-------------- ถ--
n--------------------------k