Shqip » Tailandisht   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [แปดสิบเอ็ด]
bhæ̀t-sìp′-èt′

อดีตกาล 1
à′-dèet-dhà′-gan

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [แปดสิบเอ็ด]
bhæ̀t-sìp′-èt′

อดีตกาล 1
à′-dèet-dhà′-gan

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
shkruaj เข---
k---n
Ai shkruajti njё letёr. เข------------------------
k----------------------------------------------′
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. แล------------------------
l-------------------------------------′
   
lexoj อ่--
a-n
Ai lexoi njё revistё. เข------------------------
k-------------------------------------------------′
Dhe ajo lexoi njё libёr. แล---------------------------
l-------------------------------------------′
   
marr หย--
y---′
Ai mori njё cigare. เข----------------------
k---------------------------------------n
Ajo mori njё copё çokollatё. เธ---------------------------
t-----------------------------------------------′
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. เข------------- แ--------------
k-----------------------------------------′
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. เข--------- แ---------
k-------------------------------′
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. เข--- แ--------
k------------------------′
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. เข---------- ม--------
k----------------------------------e
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. เข----------- ม-----------
k-------------------------------------------i
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. เข------------------- ม---------------
k-------------------------------------------------------------------o
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. เข----------- ม-----------
k-----------------------------------------------′
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. เข------------- ม-------------
k-----------------------------------------------′
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. เข------------------ ม---------------
k------------------------------------------------------------′