Shqip » Tigriniaisht   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [ዓሰርተሓደ]
11 [‘aseriteḥade]

ኣዋርሕ
awariḥi

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [ዓሰርተሓደ]
11 [‘aseriteḥade]

ኣዋርሕ
awariḥi

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipትግርኛ
janar ጥሪ
t---ī
shkurt ለካ--
l------i
mars መጋ--
m------i
   
prill ሚያ--
m------a
maj ጉን--
g------i
qershor ሰነ
s--e
   
Kёto janё gjashtё muaj. እዚ-- ሽ--- ኣ--- እ---
i------ s--------- a------- i----።
janar, shkurt, mars, ጥሪ- ለ---- መ----
t----- l-------- m-------፣
prill, maj dhe qershor. ሚያ--- ጉ---- ሰ---
m-------- g--------- s-----።
   
korriku ሓም-
h-----e
gushti ነሓ-
n-----e
shtatori መስ---
m--------i
   
tetori ጥቕ--
t---------ī
nёntori ሕዳ-
h-----i
dhjetori ታሕ--
t-------i
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. እዚ----- ሽ--- ኣ--- እ---
i----------- s--------- a------- i----።
korrik, gusht, shtator ሓም-- ነ--- መ-----
h------- n------- m---------፣
tetor, nёntor dhe dhjetor. ጥቕ--- ሕ--- ታ----
t----------- h-------- t---------i