Shqip » Tigriniaisht   Nё kuzhinё


19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [ዓሰርተትሽዓተ]
19 [‘aseritetishi‘ate]

ኣብ ክሽነ
abi kishine

19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [ዓሰርተትሽዓተ]
19 [‘aseritetishi‘ate]

ኣብ ክሽነ
abi kishine

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipትግርኛ
E ke kuzhinёn tё re? ሓድ- ክ-- ኣ-- ድ-?
h------- k------ a---- d---?
Çfarё do tё gatuash sot? እን-- ዓ--- ም-- ክ---- ደ-- ሎ-?
i------ ‘------- m----- k---------- d------ l---?
Gatuan me korent apo me gaz? ብኤ---- ወ- ብ-- ዲ- ም-- ት---?
b----------- w--- b----- d---- m----- t--------?
   
A ti pres qepёt? ነቲ ሽ--- ዶ ክ--- ?
n--- s-------- d- k------- ?
A ti qёroj patatet? ነቲ ድ-- ዶ ክ---?
n--- d------ d- k---------?
A ta laj sallatёn? ነቲ ሳ-- ዶ ክ---?
n--- s------ d- k----------?
   
Ku jane gotat? እቶ- ብ----- ኣ-- ኣ--?
i---- b-------------- a---- a----?
Ku janё enёt? እቲ ኣ------ ኣ-- ኣ-?
i-- a-------------- a---- a--?
Ku ёshtё kompleti? ፋር--- ማ--- ወ-- ኣ-- ኣ-?
f-------- m------ w----- a---- a--?
   
A ke hapёse kanaçesh? መኽ-- ታ-- ኣ-- ድ-?
m-------- t----- a---- d---?
A ke hapёse shishesh? መኽ-- ጥ--- ኣ-- ዲ-?
m-------- t-------- a---- d---?
A ke tapёxjerrёse? መኽ-- ነ-- ኣ-- ድ-?
m-------- n----- a---- d---?
   
Do e gatuash supёn te kjo tenxherja? መረ- ኣ-- ድ-- ዲ- ተ---?
m------- a---- d----- d---- t-------?
Do e skuqësh peshkun nё kёtё tigan? እቲ ዓ- ኣ-- ባ---- ዲ- ተ---?
i-- ‘--- a---- b-------- d---- t-------?
Do i pjekёsh perimet te ky gril? እቲ ኣ---- ኣ-- ም--- ዲ- ተ---?
i-- a--------- a---- m-------- d---- t--------?
   
Unё shtroj tavolinёn. ኣነ ን- ጣ-- የ-- እ--
a-- n--- t------ y----- i--።
Kёtu janё thikat, pirunjtё dhe lugёt. ኣብ- ካ-- ፋ---- ማ--- ኣ---
a---- k----- f--------- m------- a----።
Kёtu janё gotat, pjatat dhe picetat. ኣብ- ብ------ ሸ----- መ---- ኣ---
a---- b---------------- s------------- m--------- a----።