Shqip » Tigriniaisht   Vende dhe gjuhё


5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [ሓሙሽተ]
5 [ḥamushite]

ሃገራትን ቋንቋታትን
hageratini k’wanik’watatini

5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [ሓሙሽተ]
5 [ḥamushite]

ሃገራትን ቋንቋታትን
hageratini k’wanik’watatini

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipትግርኛ
Xhoni ёshtё nga Londra. ጆን ካ- ሎ--- እ--
j--- k--- l------- i--።
Londra ndodhet nё Britaninё e Madhe. ሎን-- ኣ- ዓ------- ት--- ።
l------- a-- ‘------------- t------- ።
Ai flet anglisht. ንሱ እ----- እ- ይ--- ።
n--- i----------- i-- y------- ።
   
Maria ёshtё nga Madridi. ማር- ካ- ማ--- እ--
m----- k--- m------- i--።
Madridi ndodhet nё Spanjё. ማድ-- ኣ- ስ-- ኢ- ት--- ።
m------- a-- s------ ī-- t------- ።
Ajo flet spanjisht. ንሳ ስ-- እ- ት--- ።
n--- s------ i-- t------- ።
   
Petri dhe Marta janё nga Berlini. ጴጥ--- ማ--- ካ- በ--- እ---
p----------- m------- k--- b------- i----።
Berlini ndodhet nё Gjermani. በር-- ኣ- ጀ--- እ- ት----
b------- a-- j------- i-- t-------።
Flisni ju te dy gjermanisht? ንስ---- ክ---- ጀ---- ት--- ዶ?
n------------ k---------- j---------- t------- d-?
   
Londra ёshtё njё kryeqytet. ሎን-- ሓ-- ር------ እ--
l------- h------ r------------ i--።
Madridi dhe Berlini janё gjithashtu kryeqytete. ማድ--- በ---- ው- ር-------- እ---
m--------- b--------- w--- r----------------- i----።
Kryeqytetet janё tё mёdhenj dhe tё zhurmshёm. እዘ- ር-------- ዓ---- ዓ- ዝ--- እ---
i---- r---------------- ‘--------- ‘--- z------- i----።
   
Franca ndodhet nё Europё. ፍራ-- ኣ- ኤ--- እ- ት--- ።
f------- a-- ē------- i-- t------- ።
Egjipti ndodhet nё Afrikё. ግብ- ኣ- ኣ--- እ- ት--- ።
g------- a-- a------- i-- t------- ።
Japonia ndodhet nё Azi. ጃፓ- ኣ- ኤ-- እ- ት--- ።
j----- a-- ē---- i-- t------- ።
   
Kanadaja ndodhet nё Amerikёn e Veriut. ካና- ኣ- ሰ------- እ- ት--- ።
k----- a-- s------------- i-- t------- ።
Panamaja ndodhet nё Amerikёn Qendrore. ፓና- ኣ- ማ-------- እ- ት--- ።
p----- a-- m--------------- i-- t------- ።
Brazili ndodhet nё Amerikёn e Jugut. ብራ-- ኣ- ደ------- እ- ት--- ።
b------- a-- d------------- i-- t------- ።