Shqip » Tigrinja   Bёj pyetje 2


63 [gjashtёdhjetёetre]

Bёj pyetje 2

-

63 [ሱሳንሰለስተን]
63 [susaniselesiteni]

ሕቶታት ምሕታት 2
ḥitotati miḥitati 2

63 [gjashtёdhjetёetre]

Bёj pyetje 2

-

63 [ሱሳንሰለስተን]
63 [susaniselesiteni]

ሕቶታት ምሕታት 2
ḥitotati miḥitati 2

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipትግርኛ
Kam njё hobby. ኣነ ሓ- ሆ-(ፍ-- ግ-- ፣----- ግ- ዝ--- ን---) ኣ---
a-- h---- h---(f----- g----- ፣----------- g--- z------- n--------) a----።
Unё luaj tenis. ኣነ ተ---- እ---
a-- t-------- i-------i
Ku ka njё fushё tenisi? መጻ-- ተ-- ኣ-- ኣ-?
m--------- t----- a---- a--?
   
A ke ndonjё hobby? ሆቢ ኣ-- ድ-?
h--- a---- d---?
Unё luaj futboll. ኣነ ኩ-- እ-- ’- ዝ----
a-- k----- i---- ’-- z---------።
Ku ka njё fushё futbolli? ሜዳ መ--- ኩ-- ኣ-- ኣ-?
m--- m--------- k----- a---- a--?
   
Mё dhemb krahu. ኢደ- ይ--- ኣ--
ī---- y-------- a--።
Mё dhemb kёmba dhe dora. ዳን--- ኢ--- ይ--- ኣ---
d--------- ī------ y-------- a----።
Ku ka njё doktor? ሓኪ- ኣ-- ኣ-?
h------ a---- a--?
   
Unё kam njё makinё. ሓን- መ-- ኣ----
h------ m----- a------።
Unё kam edhe njё motorr. ኣነ--- ቱ--- ኣ----
a------- t------- a------።
Ku ka njё vend parkimi? ፓር-- ን--- ኣ-- ኣ-?
p------- n------- a---- a--?
   
Unё kam njё pulovёr. ኣነ ሓ- ጉ-- ኣ---
a-- h---- g----- a----።
Unё kam edhe njё xhaketё dhe njё palё xhinse. ኣነ--- ጃ--- ስ-- ኣ---
a------- j------- s----- a----።
Ku ёshtё lavatriçja? መሕ--- ላ---- ኣ-- ኣ-?
m------------ l--------- a---- a--?
   
Unё kam njё pjatё. ኣነ ሸ-- ኣ---
a-- s------- a----።
Unё kam njё thikё, njё pirun dhe njё lugё. ካራ-- ፋ---- ማ--- ኣ---
k------ f--------- m------- a----።
Ku janё kripa dhe piperi? ጨው- በ---- ኣ-- ኣ-?
c------- b--------- a---- a--?