Shqip » Turqisht   Mёsoj gjuhё tё huaja


23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [yirmi üç]

Dil öğrenmek

23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [yirmi üç]

Dil öğrenmek

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTürkçe
Ku keni mёsuar spanjisht? Is----------- n----- ö---------?
A dini portugalisht? Po-------- d- b------ m------?
Po, di dhe pak italisht. Ev--- b---- d- İ-------- b--------.
   
Mendoj se flisni shumё mirё. Be--- ç-- g---- k-------------.
Gjuhёt janё gati të ngjashme. Di---- b-------- o------ b-------.
Mund t’ju kuptoj mirё. Be- o----- (d------ a--------) i-- a--------------.
   
Por tё flasёsh dhe tё shkruash ёshtё e vёshtirё. Am- k------- v- y----- z-----.
Bёj akoma shumё gabime. He--- ç-- h--- y--------.
Ju lutem mё korrigjoni. Lü---- y----------- d---- d---------.
   
Shqiptimi juaj ёshtё mjaft i mirё. Te---------- ç-- i--.
Ju keni njё nuancë në shqiptim. Ha--- b-- a-------- v--.
Dalloheni se nga vini. Ne----- g--------- (n----- o--------) a----------.
   
Cila ёshtё gjuha juaj amtare? An- d------ n----?
A frekuentoni ndonjё kurs gjuhe? Di- k------ m- g-----------?
Çfarё libri pёrdorni? Ha--- k----- k--------------?
   
Nuk e di pёr momentin, se si quhet. Ad--- ş- a--- b---------.
S’mё kujtohet titulli. Ad- ş- a--- a----- g-------.
E kam harruar. Un-----.