Shqip » Turqisht   Nё restorant 3


31 [tridhjetёenjё]

Nё restorant 3

-

31 [otuz bir]

Restoranda 3

31 [tridhjetёenjё]

Nё restorant 3

-

31 [otuz bir]

Restoranda 3

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTürkçe
Dua njё antipastё. Bi- o----- i--------.
Dua njё sallatё. Bi- s----- i--------.
Dua njё supё. Bi- ç---- i--------.
   
Dua njё ёmbёlsirё. Bi- t---- i--------.
Dua njё akullore me ajkё. Kr----- d------- i--------.
Dua fruta ose djathё. Me--- v--- p----- i--------.
   
Ne duam tё hamё mёngjes. Ka------ y----- i--------.
Ne duam tё hamё drekё. Öğ-- y----- i--------.
Ne duam tё hamё darkё. Ak--- y----- i--------.
   
Çfarё doni pёr mёngjes? Ka-------- n- i---------?
Simite tё vogla me marmalatё dhe mjaltё? Ma------ v- b---- s------?
Bukë të thekur me sallam dhe djathё? So----- v- p------- t---?
   
Njё vezё tё zier? Bi- h-------- y------?
Njё vezё tё skuqur sy? Bi- y---- y------?
Njё omёletё? Bi- o----?
   
Ju lutem edhe njё kos. Lü---- b-- y----- d---.
Ju lutem kripё dhe piper. Lü---- b---- d--- t-- v- b----.
Ju lutem edhe njё gotё ujё. Lü---- b-- b----- s- d---.