Shqip » Turqisht   Nё tren


34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [otuz dört]

Trende

34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [otuz dört]

Trende

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTürkçe
A ёshtё ky treni pёr Berlin? Bu B------- g---- t--- m-?
Kur niset treni? Tr-- n- z---- k-------?
Kur arrin nё Berlin? Tr-- B------- n- z---- v------?
   
Mё falni, a mund tё kaloj? Öz-- d------- g-------- m----?
Mё duket se ky ёshtё vendi im. Za--------- b----- b---- y----.
Mё duket se ju jeni ulur nё vendin tim. Za--------- b---- y------ o------------.
   
Ku ёshtё vagoni me shtretёr? Ya----- v---- n----?
Vagoni me shtretёr ёshtё nё fund tё trenit. Ya----- v---- t----- s------.
Ku ёshtё vagoni restorant? – Nё fillim. Ve y---- v----- n-----? – B----.
   
A mund tё fle poshtё? Aş----- y-------- m----?
A mund tё fle nё mes? Or---- y-------- m----?
A mund tё fle lart? Yu------ y-------- m----?
   
Kur arrijmё nё kufi? Ne z---- s------ o-------?
Sa zgjat udhёtimi pёr nё Berlin? Be------ g---- n- k---- s------?
A ёshtё treni me vonesё? Tr---- r----- v-- m-?
   
A keni ndonjё gjё pёr tё lexuar? Ok------ b-- ş------ v-- m-?
A mund tё marrёsh ndonjё gjё pёr tё ngrёnё dhe pirё kёtu? Bu---- y------ v- i----- b-- ş----- b-------- m-?
A mund tё mё zgjoni nё orёn 7.00? Be-- s--- 7.00 d- u-------- m------ l-----?