Shqip » Turqisht   Pёrgatitjet pёr udhёtim


47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [kırk yedi]

Seyahat hazırlıkları

47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [kırk yedi]

Seyahat hazırlıkları

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTürkçe
Ti duhet tё bёsh gati valixhen tonё! Ba----------- h--------- l----!
S’duhet tё harrosh asgjё! Bi- ş-- u-------- l----!
Tё duhet njё valixhe e madhe! Sa-- b---- b-- b---- l----!
   
Mos harro pashaportёn! Pa------- u-----!
Mos harro biletёn e fluturimit! Uç-- b------- u-----!
Mos harro çeqet e udhёtimit! Se----- ç-------- u-----!
   
Merr kremin kundra-diellit me vete. Ya---- g---- k---- a-.
Merr syzet e diellit me vete. Ya---- g---- g------ a-.
Merr kapelen me vete. Ya---- g---- ş------ a-.
   
A do ta marrёsh njё hartё rruge me vete? Ya---- b-- y-- h------- a---- i------ m----?
A do ta marrёsh njё guidё me vete? Ya---- b-- r----- a---- i------ m----?
A do ta marrёsh njё çadёr me vete? Ya---- b-- ş------ a---- i------ m----?
   
Mos harro pantallonat, kёmishat, çorapet. Pa----------- g---------- ç-------- u-----.
Mos harro kravatat, rripat, xhaketat. Kr--------- k--------- c-------- u-----.
Mos harro pizhamat, kёmishat e natёs dhe bluzat. Pi--------- g---------- v- t--------- u-----.
   
Tё duhen kёpucё, sandale dhe çizme. Sa-- a-------- s------- v- ç---- l----.
Tё duhen shami hundёsh, sapun dhe njё gёrshёrё thonjsh. Sa-- m------ s---- v- b-- t----- m----- l----.
Tё duhet njё krёhёr, njё furçe dhёmbёsh dhe njё pastё dhёmbёsh. Sa-- t----- d-- f------- v- d-- m----- l----.