Shqip » Turqisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [elli bir]

Alışveriş yapmak

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [elli bir]

Alışveriş yapmak

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTürkçe
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Kü--------- g----- i--------.
Dua tё shkoj nё librari. Ki------- g----- i--------.
Dua tё shkoj te kioska. Ga---- s--------- g----- i--------.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Bi- k---- k-------- i--------.
Dua tё blej njё libёr. Bi- k---- s---- a---- i--------.
Dua tё blej njё gazetё. Bi- g----- s---- a---- i--------.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Bi- k---- k-------- i--- k---------- g----- i--------.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Bi- k---- s---- a---- i--- k-------- g----- i--------.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Bi- g----- s---- a---- i--- g--------- g----- i--------.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Gö-------- g----- i--------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Ma----- g----- i--------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Fı---- g----- i--------.
   
Dua tё blej syze. Bi- g----- s---- a---- i--------.
Dua tё blej fruta dhe perime. Me--- v- s---- s---- a---- i--------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Sa----- e----- v- e---- s---- a---- i--------.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Gö---- a---- i--- g--------- g----- i--------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Me--- v- s---- s---- a---- i--- m------ g----- i--------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Sa----- e----- v- e---- s---- a---- i--- f----- g----- i--------.