Shqip » Turqisht   Mohore 1


64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [altmış dört]

Olumsuz yanıt 1

64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [altmış dört]

Olumsuz yanıt 1

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTürkçe
Nuk e kuptoj fjalёn. Sö----- a----------.
Nuk e kuptoj fjalinё. Cü----- a----------.
Nuk e kuptoj kuptimin. An------ a----------.
   
mёsuesi Öğ------ (e----)
A e kuptoni mёsuesin? Öğ------- a------ m------?
Po, e kuptoj mirё. Ev--- o-- (e----) i-- a--------.
   
mёsuesja Öğ------ (k----)
A e kuptoni mёsuesen? Öğ------- (k----) a------ m------?
Po, e kuptoj mirё. Ev--- o-- (k----) i-- a--------.
   
njerёzit in-----r
A i kuptoni njerёzit? In------- a------ m------?
Jo, nuk i kuptoj dhe aq mirё. Ha---- p-- a----------.
   
shoqja kı- a-----ş
A ke shoqe? Kı- a---------- v-- m-?
Po, kam. Ev--- v--.
   
e bija / vajza kı- ç---k
A keni vajzё? Kı- ç-------- v-- m-?
Jo, s’ kam. Ha---- y--.