Shqip » Turqisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [altmış sekiz]

büyük – küçük

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [altmış sekiz]

büyük – küçük

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTürkçe
i madh dhe i vogёl bü--- v- k---k
Elefanti ёshtё i madh. Fi- b----.
Miu ёshtё i vogёl. Fa-- k----.
   
i errёt dhe i çelёt ka------ v- a------k
Nata ёshtё e errёt. Ge-- k-------.
Dita ёshtё me dritё. Gü- a-------.
   
i vjetёr dhe i ri ya--- v- g--ç
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. De----- ç-- y----.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. O (k------) 70 y-- ö--- h---- g-----.
   
i bukur dhe i shёmtuar gü--- v- ç----n
Flutura ёshtё e bukur. Ke----- g----.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. Ör----- ç-----.
   
i trashё dhe i hollё şi---- v- z---f
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. 100 k------ b-- k---- ş--------.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. 50 k------ b-- a--- z-------.
   
i shtrenjtё dhe i lirё pa---- v- u--z
Makina ёshtё e shtrenjtё. Ar--- p-----.
Gazeta ёshtё e lirё. Ga---- u---.