Shqip » Urdu   Familja


2 [dy]

Familja

-

‫2 [دو]‬
doo

‫خاندان‬
khandaan

2 [dy]

Familja

-

‫2 [دو]‬
doo

‫خاندان‬
khandaan

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipاردو
gjyshi ‫د----
d--a
gjyshja ‫د----
d--i
ai dhe ajo ‫و- (م---) ا-- و- (م---)‬
w-- a-- w-h
   
babai ‫ب---
b--p
nёna ‫م---
m--n
ai dhe ajo ‫و- (م---) ا-- و- (م---)‬
w-- a-- w-h
   
i biri / djali ‫ب----
b--a
e bija / vajza ‫ب----
b--i
ai dhe ajo ‫و- (م---) ا-- و- (م---)‬
w-- a-- w-h
   
vёllai ‫ب-----
b--y
motra ‫ب---
b---n
ai dhe ajo ‫و- (م---) ا-- و- (م---)‬
w-- a-- w-h
   
xhaxhai, daja ‫چ---
c----a
tezja, halla ‫چ---
c----i
ai dhe ajo ‫و- (م---) ا-- و- (م---)‬
w-- a-- w-h
   
Ne jemi njё familje. ‫ہ- ا-- خ----- ہ----
h-- a-- k------- h---
Familja nuk ёshtё e vogёl. ‫خ----- چ---- ن--- ہ---
y-- k------- c----- n--- h-- -
Familja ёshtё e madhe. ‫خ----- ب-- ہ---
y-- k------- b--- h-- -