Shqip » Urdu   Mёsoj gjuhё tё huaja


23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

‫23 [تئیس]‬
taees

‫غیر ملکی زبانوں کا سیکھنا‬
ghair mulki zabanon ka seekhna

23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

‫23 [تئیس]‬
taees

‫غیر ملکی زبانوں کا سیکھنا‬
ghair mulki zabanon ka seekhna

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipاردو
Ku keni mёsuar spanjisht? ‫آ- ن- ا----- ک--- س------
a-- n- S------ k---- s----?
A dini portugalisht? ‫ک-- آ- ک- پ------ ب-- آ-- ہ---
k-- a-- k- b-- a--- h--?
Po, di dhe pak italisht. ‫ج- ہ--- م-- ت---- ب-- ا----- ب-- ب---- ہ---
j-- h---- m--- t---- b---- i------ b-- b----- h-n
   
Mendoj se flisni shumё mirё. ‫م--- ل--- ہ- آ- ب-- ا--- ب---- ہ---
m---- l---- h-- a-- b---- a--- b----- h--n
Gjuhёt janё gati të ngjashme. ‫ی- ز----- ا-- د---- س- م--- ج--- ہ---
y-- z------- a-- d----- s- m----- j---- h--n
Mund t’ju kuptoj mirё. ‫م-- ا- ک- ا--- ط-- س--- ل--- ہ---
m--- a--- t----- s----- l---- h-n
   
Por tё flasёsh dhe tё shkruash ёshtё e vёshtirё. ‫ل--- ب---- ا-- ل---- م--- ہ--
l---- b---- a-- l----- m------ h-i
Bёj akoma shumё gabime. ‫م-- ا--- ب-- ب-- غ----- ک--- ہ---
m--- a--- b-- b---- g--------- k---- h-n
Ju lutem mё korrigjoni. ‫ہ---- م--- ت---- ک--- ر----
h------ m--- t------ k---- r----e
   
Shqiptimi juaj ёshtё mjaft i mirё. ‫آ- ک- ت--- ب-- ا--- ہ--
a-- k- t------ b---- a--- h-i
Ju keni njё nuancë në shqiptim. ‫ت---- ل--- م---- ہ--
t---- l---- m-------- h-i
Dalloheni se nga vini. ‫آ--- ک- پ-- چ- ج--- ہ-- آ- ک--- ک- ر--- و--- ہ---
a---- k- p--- c--- j--- h--- a-- k---- k- r---- w---- h--n
   
Cila ёshtё gjuha juaj amtare? ‫آ- ک- م---- ز--- ک-- ہ---
a-- k- m----- z----- k-- h--?
A frekuentoni ndonjё kurs gjuhe? ‫ک-- آ- ل----- ک--- ک- ر-- ہ----
k-- a-- l------- c----- k-- r---- h---?
Çfarё libri pёrdorni? ‫ک---- ک--- ا------ ک--- ہ------
k---- k----- i------- k---- h---?
   
Nuk e di pёr momentin, se si quhet. ‫م--- ا- و-- م---- ن--- ، ا- ک- ک-- م--- ہ--
m---- n--- m------ i- k- k-- m----- h-i
S’mё kujtohet titulli. ‫م--- ا- ک- ع---- ی-- ن--- آ--- ہ--
m---- i- k- u---- y--- n--- a---- h-i
E kam harruar. ‫م-- ب--- گ-- ہ---
m--- b---- g--- h-n