Shqip » Urdu   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

‫6 [چھ]‬
chay

‫پڑھنا اور لکھنا‬
parhna aur likhna

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

‫6 [چھ]‬
chay

‫پڑھنا اور لکھنا‬
parhna aur likhna

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipاردو
Unё lexoj. ‫م-- پ---- ہ----
m--- p----- h--n
Unё lexoj njё shkronjё. ‫م-- ا-- ح-- پ---- ہ----
m--- a-- h--- p----- h--n
Unё lexoj njё fjalё. ‫م-- ا-- ل-- پ---- ہ----
m--- a-- l--- p----- h--n
   
Unё lexoj njё fjali. ‫م-- ا-- ج--- پ---- ہ----
m--- a-- j---- p----- h--n
Une lexoj njё letёr. ‫م-- ا-- خ- پ---- ہ----
m--- a-- k--- p----- h--n
Une lexoj njё libёr. ‫م-- ا-- ک--- پ---- ہ----
m--- a-- k----- p----- h--n
   
Unё lexoj. ‫م-- پ---- ہ----
m--- p----- h--n
Ti lexon. ‫ت- پ---- ہ---
t-- p----- h--
Ai lexon. ‫و- پ---- ہ---
w-- p---- h-- -
   
Unё shkruaj. ‫م-- ل---- ہ----
m--- l----- h--n
Unё shkruaj njё shkronjё. ‫م-- ا-- ح-- ل---- ہ----
m--- a-- h--- l----- h--n
Unё shkruaj njё fjalё. ‫م-- ا-- ل-- ل---- ہ----
m--- a-- l--- l----- h--n
   
Unё shkruaj njё fjali. ‫م-- ا-- ج--- ل---- ہ----
m--- a-- j---- l----- h--n
Unё shkruaj njё letёr. ‫م-- ا-- خ- ل---- ہ----
m--- a-- k--- l----- h--n
Unё shkruaj njё libёr. ‫م-- ا-- ک--- ل---- ہ----
m--- a-- k----- l----- h--n
   
Unё shkruaj. ‫م-- ل---- ہ----
m--- l----- h--n
Ti shkruan. ‫ت- ل---- ہ---
t-- l----- h--
Ai shkruan. ‫و- ل---- ہ---
w-- l----- h-- -