Shqip » Vietnamisht   Mёsoj gjuhё tё huaja


23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [Hai mươi ba]

Học ngôn ngữ

23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [Hai mươi ba]

Học ngôn ngữ

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTiếng Việt
Ku keni mёsuar spanjisht? Bạ- h-- t---- T-- B-- N-- ở đ-- v--?
A dini portugalisht? Bạ- c- b--- c- t---- B- Đ-- N-- k----?
Po, di dhe pak italisht. Có- v- t-- c--- b--- m-- c--- t---- Ý.
   
Mendoj se flisni shumё mirё. Tô- t--- b-- n-- r-- l- g---.
Gjuhёt janё gati të ngjashme. Cá- n--- n-- đ- k-- l- g---- n---.
Mund t’ju kuptoj mirё. Tô- h--- n---- n--- n-- đ- t--.
   
Por tё flasёsh dhe tё shkruash ёshtё e vёshtirё. Nh--- n-- v- v--- t-- k--.
Bёj akoma shumё gabime. Tô- v-- c- n---- l-- l--.
Ju lutem mё korrigjoni. Bạ- h-- l-- ơ- l--- s-- c-- t--.
   
Shqiptimi juaj ёshtё mjaft i mirё. Cá-- p--- â- r- r--- c-- b-- r-- t--.
Ju keni njё nuancë në shqiptim. Bạ- n-- h-- p-- t---- đ-- p-----.
Dalloheni se nga vini. Ng--- t- b--- b-- t- đ-- đ--.
   
Cila ёshtё gjuha juaj amtare? Ti--- m- đ- c-- b-- l- g-?
A frekuentoni ndonjё kurs gjuhe? Bạ- c- t--- g-- m-- k--- h-- n---- n-- k----?
Çfarё libri pёrdorni? Bạ- d--- s--- g--- k--- n--?
   
Nuk e di pёr momentin, se si quhet. Bâ- g-- t-- k---- b--- c-- đ- g-- l- g-.
S’mё kujtohet titulli. Tô- k---- n-- r- t--.
E kam harruar. Tô- đ- q--- c-- đ- m-- r--.