Shqip » Vietnamisht   Nё kopshtin zoologjik


43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [Bốn mươi ba]

Ở sở thú

43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [Bốn mươi ba]

Ở sở thú

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTiếng Việt
Atje ёshtё kopshti zoologjik. Sở t-- ở k--.
Atje janё xhirafat. Co- h--- c-- c- ở k--.
Ku janё arinjtё? Nh--- c-- g-- ở đ--?
   
Ku janё elefantёt? Nh--- c-- v-- ở đ--?
Ku janё gjarpёrinjtё? Nh--- c-- r-- ở đ--?
Ku janё luanёt? Nh--- c-- s- t- ở đ--?
   
Kam njё aparat fotografik. Tô- c- m-- m-- c--- ả--.
Kam dhe njё kamer filmike. Tô- c--- c- m-- m-- q--- p---.
Ku ka njё bateri? Pi- ở đ--?
   
Ku janё pinguinёt? Ở đ-- c- c--- c--- c--?
Ku janё kangurёt? Ở đ-- c- c-- c---- t--?
Ku janё rinoceronёt? Ở đ-- c- c-- t- g---?
   
Ku ёshtё tualeti? Nh- v- s--- ở đ-- v--?
Atje ёshtё njё kafe. Ở k-- c- m-- q--- c- p--.
Atje ёshtё njё restorant. Ở k-- c- m-- q--- ă-.
   
Ku janё devetё? Nh--- c-- l-- đ- ở đ--?
Ku janё gorillat dhe zebrat? Nh--- c-- đ--- ư-- v- n---- c-- n--- v-- ở đ--?
Ku janё tigrat dhe krokodilët? Nh--- c-- h- v- n---- c-- c- s-- ở đ--?