Shqip » Vietnamisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [Sáu]

Đọc và viết

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [Sáu]

Đọc và viết

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTiếng Việt
Unё lexoj. Tô- đ--.
Unё lexoj njё shkronjё. Tô- đ-- m-- c-- c--.
Unё lexoj njё fjalё. Tô- đ-- m-- t-.
   
Unё lexoj njё fjali. Tô- đ-- m-- c--.
Une lexoj njё letёr. Tô- đ-- m-- l- t--.
Une lexoj njё libёr. Tô- đ-- m-- q---- s---.
   
Unё lexoj. Tô- đ--.
Ti lexon. Bạ- đ--.
Ai lexon. An- ấ- đ--.
   
Unё shkruaj. Tô- v---.
Unё shkruaj njё shkronjё. Tô- v--- m-- c-- c--.
Unё shkruaj njё fjalё. Tô- v--- m-- t-.
   
Unё shkruaj njё fjali. Tô- v--- m-- c--.
Unё shkruaj njё letёr. Tô- v--- m-- l- t--.
Unё shkruaj njё libёr. Tô- v--- m-- q---- s---.
   
Unё shkruaj. Tô- v---.
Ti shkruan. Bạ- v---.
Ai shkruan. An- ấ- v---.