Shqip » Vietnamisht   Numra rreshtorё


61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [Sáu mươi mốt]

Số thứ tự

61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [Sáu mươi mốt]

Số thứ tự

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTiếng Việt
Muaji i parё ёshtё janari. Th--- t-- n--- l- t---- g----.
Muaji i dytё ёshtё shkurti. Th--- t-- h-- l- t---- h--.
Muaji i tretё ёshtё marsi. Th--- t-- b- l- t---- b-.
   
Muaji i katёrt ёshtё prilli. Th--- t-- t- l- t---- t-.
Muaji i pestё ёshtё mai. Th--- t-- n-- l- t---- n--.
Muaji i gjashtё ёshtё qershori. Th--- t-- s-- l- t---- s--.
   
Gjashtё muaj janё njё gjysmё viti. Sá- t---- l- n-- n--.
janar, shkurt, mars, Th--- g----- t---- h--- t---- b-,
prill, maj dhe qershor. Th--- t-- t---- n-- v- t---- s--.
   
Muaji i shtatё ёshtё korriku. Th--- t-- b-- l- t---- b-- .
Muaji i tetё ёshtё gushti. Th--- t-- t-- l- t---- t--.
Muaji i nёntё ёshtё shtatori. Th--- t-- c--- l- t---- c---.
   
Muaji i dhjetё ёshtё tetori. Th--- t-- m--- l- t---- m---.
Muaji i njёmbёdhjetё ёshtё nёntori. Th--- t-- m--- m-- l- t---- m--- m--.
Muaji i dymbёdhjetё ёshtё dhjetori. Th--- t-- m--- h-- l- t---- m--- h--.
   
Dymbёdhjetё muaj janё njё vit. Mư-- h-- t---- l- m-- n--.
korrik, gusht, shtator, Th--- b--- t---- t--- t---- c---,
tetor, nёntor dhe dhjetor. Th--- m---- t---- m--- m-- v- t---- m--- h--.