Shqip » Vietnamisht   Mohore 1


64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [Sáu mươi bốn]

Phủ định 1

64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [Sáu mươi bốn]

Phủ định 1

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTiếng Việt
Nuk e kuptoj fjalёn. Tô- k---- h--- t- n--.
Nuk e kuptoj fjalinё. Tô- k---- h--- c-- n--.
Nuk e kuptoj kuptimin. Tô- k---- h--- ý n---- n--.
   
mёsuesi Th-- g--o
A e kuptoni mёsuesin? Bạ- h--- t--- g--- k----?
Po, e kuptoj mirё. Vâ--- t-- h--- t--- ấ- t--.
   
mёsuesja Cô g--o
A e kuptoni mёsuesen? Bạ- h--- c- g--- k----?
Po, e kuptoj mirё. Vâ--- t-- h--- c- ấ- t--.
   
njerёzit Mọ- n---i
A i kuptoni njerёzit? Bạ- h--- m-- n---- k----?
Jo, nuk i kuptoj dhe aq mirё. Kh---- t-- k---- h--- m-- n---- m--.
   
shoqja Bạ- g-i
A ke shoqe? Bạ- c- b-- g-- k----?
Po, kam. Vâ--- t-- c-.
   
e bija / vajza Co- g-i
A keni vajzё? Bạ- c- c-- g-- k----?
Jo, s’ kam. Kh---- t-- k---- c-.