Shqip » Kinezisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

1 [一]
1 [Yī]

人称
rénchēng

1 [njё]

Persona

-

1 [一]
1 [Yī]

人称
rénchēng

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip中文
unё
unё dhe ti 我和-
w- h- nǐ
ne tё dy 我们-- / 俩
w---- l---- r--/ l-ǎ
   
ai
ai dhe ajo 他和-
t- h- tā
ata tё dy 他们-- / 俩
t---- l---- r--/ l-ǎ
   
burri 男人
n----n
gruaja 女人
n---n
fёmija 孩子
h---i
   
njё familje 一个--
y--- j-----g
familja ime 我的-- / 我---
w- d- j------/ w- d- j----n
Familja ime ёshtё kёtu. 我的----- 。
w- d- j------ z-- z----.
   
Unё jam kёtu. 我在---
W- z-- z----.
Ti je kёtu. 你在---
N- z-- z----.
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. 他在--------
T- z-- z---- h- t- z-- z----.
   
Ne jemi kёtu. 我们----
W---- z-- z----.
Ju jeni kёtu. 你们----
N---- z-- z----.
Ata janё tё gjithё kёtu. 他们-----
T---- d-- z-- z----.