Shqip » Kinezisht   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [十一]
11 [Shíyī]

月(复数)
yuè (fùshù)

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [十一]
11 [Shíyī]

月(复数)
yuè (fùshù)

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip中文
janar 一月
y- y-è
shkurt 二月
è- y-è
mars 三月
s-- y-è
   
prill 四月
s- y-è
maj 五月
w- y-è
qershor 六月
l-- y-è
   
Kёto janё gjashtё muaj. 这是----
z-- s-- l-- g- y--.
janar, shkurt, mars, 一月- 二-- 三--
Y- y--- è- y--- s-- y--,
prill, maj dhe qershor. 四月- 五----
s- y--- w- y-- h- l-- y-è
   
korriku 七月
q- y-è
gushti 八月
b- y-è
shtatori 九月
j-- y-è
   
tetori 十月
s-- y-è
nёntori 十一-
s---- y-è
dhjetori 十二-
s----- y-è
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. 这也-----
z-- y---- l-- g- y--.
korrik, gusht, shtator 七月- 八-- 九-
Q- y--- b- y--- j-- y-è
tetor, nёntor dhe dhjetor. 十月- 十------
s-- y--- s---- y-- h- s----- y-è