Shqip » Kinezisht   Nё kuzhinё


19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [十九]
19 [Shíjiǔ]

在厨房
zài chúfáng

19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [十九]
19 [Shíjiǔ]

在厨房
zài chúfáng

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip中文
E ke kuzhinёn tё re? 你有---------?
n- y-- y- t-- x-- d- c------ s----- m-?
Çfarё do tё gatuash sot? 你今------?(这----)
N- j------ x---- z-- d--- s-----?(Z---- z-- z-- f--)
Gatuan me korent apo me gaz? 你做----------?
n- z-- f-- s-- y--- d----- h----- y--- m----?
   
A ti pres qepёt? 我是----------?
W- s-- b---- y------ b- y------- q-- y----?
A ti qёroj patatet? 我是--------?
W- s-- b---- y------ x-- t---- p-?
A ta laj sallatёn? 我应--------?
W- y------ b- s------- x- y---- m-?
   
Ku jane gotat? 玻璃---?
B--- b-- z-- n-?
Ku janё enёt? 餐具----------?
C---- (w--- d--- b----) z-- n-?
Ku ёshtё kompleti? 餐具---------?
C---- (d--- c--- s---) z-- n-?
   
A ke hapёse kanaçesh? 你有------?
N- y-- g------ k---- q- m-?
A ke hapёse shishesh? 你有-------?
N- y-- k-- p--- g-- d- q--- m-?
A ke tapёxjerrёse? 你有-----?
N- y-- m- s-- q--- m-?
   
Do e gatuash supёn te kjo tenxherja? 你在-------?
N- z-- z---- g-- l- á- t--- m-?
Do e skuqësh peshkun nё kёtё tigan? 你用--------?
N- y--- z---- p----- g-- j--- y- m-?
Do i pjekёsh perimet te ky gril? 你在-----------
N- z-- z---- k-- j-- s-------- k-- s----- m-?
   
Unё shtroj tavolinёn. 我摆---
W- b-- z-----.
Kёtu janё thikat, pirunjtё dhe lugёt. 这里-------
Z-- l- y-- d--- c-- h- s---.
Kёtu janё gotat, pjatat dhe picetat. 这里---------- 。
Z-- l- y-- b--- b--- p---- h- c-----.