Shqip » Kinezisht   Nё tren


34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [三十四]
34 [Sānshísì]

在火车里
zài huǒchē lǐ

34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [三十四]
34 [Sānshísì]

在火车里
zài huǒchē lǐ

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip中文
A ёshtё ky treni pёr Berlin? 这是--------?
z-- s-- k-- w--- b---- d- h----- m-?
Kur niset treni? 火车------?
H----- s----- s----- q------?
Kur arrin nё Berlin? 火车--------?
H----- s----- s----- d---- b----?
   
Mё falni, a mund tё kaloj? 打扰-- 可------?
D------- k--- r--- w- g---- m-?
Mё duket se ky ёshtё vendi im. 我想--------
W- x---- z---- w----- s-- w- d-.
Mё duket se ju jeni ulur nё vendin tim. 我想--------
W- x---- n-- z---- w- d- w-----.
   
Ku ёshtё vagoni me shtretёr? 卧铺-----?
W--- c------- z-- n---?
Vagoni me shtretёr ёshtё nё fund tё trenit. 卧铺-----------
W--- c------- z-- z-- l-- h----- d- w----.
Ku ёshtё vagoni restorant? – Nё fillim. 那么-------? 在----
N--- c------- c------ z-- n---? Z-- z-- q-------.
   
A mund tё fle poshtё? 我能------
W- n--- s--- z----- p- m-?
A mund tё fle nё mes? 我能-----?
W- n--- s--- z-- z---- p- m-?
A mund tё fle lart? 我能-----?
W- n--- s--- z-- s---- p- m-?
   
Kur arrijmё nё kufi? 我们--------?
W---- s----- s----- n--- d-- b-------?
Sa zgjat udhёtimi pёr nё Berlin? 到柏------?
D-- b---- y-- x------ d-----?
A ёshtё treni me vonesё? 火车----?
H----- w-------- m-?
   
A keni ndonjё gjё pёr tё lexuar? 您有-------?
N-- y-- s-- m- k- y---- d- m-?
A mund tё marrёsh ndonjё gjё pёr tё ngrёnё dhe pirё kёtu? 这里----------
Z---- n--- m-- d-- c-- d- h- h- d- m-?
A mund tё mё zgjoni nё orёn 7.00? 您能---------?
N-- n--- z-- q- d--- z---- b- w- j--- x--- m-?