Shqip » Kinezisht   Nё aeroport


35 [tridhjetёepesё]

Nё aeroport

-

35 [三十五]
35 [Sānshíwǔ]

在飞机场
zài fēijī chǎng

35 [tridhjetёepesё]

Nё aeroport

-

35 [三十五]
35 [Sānshíwǔ]

在飞机场
zài fēijī chǎng

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip中文
Dua tё rezervoj njё fluturim pёr Athinё. 我要-------
w- y-- d--- d-- y----- j-----.
A ёshtё një fluturim direkt? 这是------?
Z-- s-- z-- f-- d- h------ m-?
Njё vend afёr dritares, ku s’pihet duhan. 要一------ 不----
Y-- y--- k-- c----- z------ b- x---- d-.
   
Dua tё konfirmoj rezervimin. 我要---------
W- y-- q----- w- y----- d- h------.
Dua tё anulloj rezervimin. 我要--------
W- y-- q----- y----- d- h------.
Dua tё ndryshoj rezervimin. 我要-------
W- y-- g-- q--- y----- h------.
   
Kur niset avioni tjetёr pёr Romё? 下一--------------
X-- y- b-- d-- l---- d- f---- s----- s----- q----?
A ka dhe dy vende bosh? 还有-----?
H-- y-- l---- g- k------ m-?
Jo, kemi vetёm njё vend bosh. 不,----------
B-- w---- z----- y--- k--------.
   
Kur do tё ulemi nё tokё? 我们------?
W---- s----- s----- j-------?
Kur arrijmё atje? 我们-----?
W---- s----- s----- d--?
Kur niset autobusi nё qendёr? 开往--------------
K-- w--- s-- z------- d- g------- q---- s----- s----- k--?
   
Valixhja juaj ёshtё kjo? 这是------?
Z-- s-- n-- d- x----- x---- m-?
Çanta juaj ёshtё kjo? 这是------?
Z-- s-- n-- d- s----- b-- m-?
Bagazhi juaj ёshtё ky? 这是-----?
Z-- s-- n-- d- x----- m-?
   
Sa bagazh mund tё marr? 我可-------?
W- k--- x----- d------ x-----?
Njёzet kile. 二十--
È---- g-----n
Çfarё, vetёm njёzet kile? 什么?只-----?
s-----? Z----- è---- g------?