Shqip » Kinezisht   Pёrgatitjet pёr udhёtim


47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [四十七]
47 [Sìshíqī]

准备旅行
zhǔnbèi lǚxíng

47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [四十七]
47 [Sìshíqī]

准备旅行
zhǔnbèi lǚxíng

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip中文
Ti duhet tё bёsh gati valixhen tonё! 你得---------
n- d- s------ w---- d- x----- x----!
S’duhet tё harrosh asgjё! 你不-----
N- b----- w--- d-----.
Tё duhet njё valixhe e madhe! 你需--------
N- x---- y--- d- d- t------!
   
Mos harro pashaportёn! 不要-------
B---- w----- l----- h-----!
Mos harro biletёn e fluturimit! 不要------
B---- w----- f---- p---!
Mos harro çeqet e udhёtimit! 不要-------
B---- w----- l----- z------!
   
Merr kremin kundra-diellit me vete. 把防-----
B- f------- s----- d-- s----!
Merr syzet e diellit me vete. 把太-----
B- t---------- d-- s----!
Merr kapelen me vete. 把太-----
B- t------ m-- d-- s----!
   
A do ta marrёsh njё hartё rruge me vete? 你要----------
N- y-- d-- y- z---- c------- j------- t- m-?
A do ta marrёsh njё guidё me vete? 你要---------
N- y-- d-- y--- l---- z----- m-?
A do ta marrёsh njё çadёr me vete? 你要-------
N- y-- d-- y- b- y---- m-?
   
Mos harro pantallonat, kёmishat, çorapet. 别忘-----------
B-- w----- d-- k---- c------- h- w---.
Mos harro kravatat, rripat, xhaketat. 别忘-----------
B-- w----- d------ d--- y------ x---.
Mos harro pizhamat, kёmishat e natёs dhe bluzat. 别忘--------------------
B-- w----- d-- s----- (y--- h- k---), c---- s----- h- T x-----.
   
Tё duhen kёpucё, sandale dhe çizme. 你需---------
N- x---- x--- l------- h- x----.
Tё duhen shami hundёsh, sapun dhe njё gёrshёrё thonjsh. 你需-----------
N- x---- s-------- f----- h- z----- d--.
Tё duhet njё krёhёr, njё furçe dhёmbёsh dhe njё pastё dhёmbёsh. 你需--------------
N- x---- y--- s----- y- b- y----- h- y----.