Shqip » Kinezisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [五十一]
51 [Wǔshíyī]

处理事情
chǔlǐ shìqíng

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [五十一]
51 [Wǔshíyī]

处理事情
chǔlǐ shìqíng

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip中文
Dua tё shkoj nё bibliotekё. 我要-----
w- y-- q- t---- g---.
Dua tё shkoj nё librari. 我要----
W- y-- q- s------.
Dua tё shkoj te kioska. 我要------
W- y-- d-- b----- t--- q-.
   
Dua tё marr hua njё libёr. 我想-----
W- x---- j-- y- b-- s--.
Dua tё blej njё libёr. 我想-----
W- x---- m-- y- b-- s--.
Dua tё blej njё gazetё. 我想-----
W- x---- m-- f-- b-----.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. 我要---------
W- y-- q- t---- g--- j-- y- b-- s--.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. 我要--------
W- y-- q- s------ m-- y- b-- s--.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. 我要---------
W- y-- d-- b----- t--- q- m-- b-----.
   
Dua tё shkoj te okulisti. 我要-----
W- y-- q- y------ d---.
Dua tё shkoj nё supermarket. 我要----
W- y-- q- c------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. 我要-----
W- y-- q- g------ d---.
   
Dua tё blej syze. 我想------
W- x---- m-- y- f- y------.
Dua tё blej fruta dhe perime. 我想-------
W- x---- m-- s------ h- s-----.
Dua tё blej simite dhe bukё. 我想--------
W- x---- m-- x--- m------ h-- m------.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. 我要----------
W- y-- q- y------ d--- m-- y- f- y------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. 我要----------
W- y-- q- c------ m-- s------ h- s-----.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. 我要------------
W- y-- q- g------ d--- m-- x--- m------ h-- m------.