Shqip » Kinezisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [六]
6 [Liù]

读与写 / 读写
dú yǔ xiě/ dú xiě

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [六]
6 [Liù]

读与写 / 读写
dú yǔ xiě/ dú xiě

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip中文
Unё lexoj. 我读-
w- d-.
Unё lexoj njё shkronjё. 我读-----
W- d- y--- z---.
Unё lexoj njё fjalё. 我读----
W- d- y--- z-.
   
Unё lexoj njё fjali. 我读-----
W- d- y--- j---.
Une lexoj njё letёr. 我读----
W- d- y- f--- x--.
Une lexoj njё libёr. 我读----
W- d- y- b-- s--.
   
Unё lexoj. 我读-
W- d-.
Ti lexon. 你读-
N- d-.
Ai lexon. 他读-
T- d-.
   
Unё shkruaj. 我写--
W- x----.
Unё shkruaj njё shkronjё. 我写-----
W- x-- y--- z---.
Unё shkruaj njё fjalё. 我写----
W- x-- y--- z-.
   
Unё shkruaj njё fjali. 我写-----
W- x-- y--- j---.
Unё shkruaj njё letёr. 我写----
W- x-- y- f--- x--.
Unё shkruaj njё libёr. 我写----
W- x-- y- b-- s--.
   
Unё shkruaj. 我写--
W- x----.
Ti shkruan. 你写--
N- x----.
Ai shkruan. 他写--
T- x----.