Shqip » Kinezisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [六十八]
68 [Liùshíbā]

大 – 小
dà – xiǎo

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [六十八]
68 [Liùshíbā]

大 – 小
dà – xiǎo

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip中文
i madh dhe i vogёl 大和-
d--- x--o
Elefanti ёshtё i madh. 大象----
d- x---- s-- d- d-.
Miu ёshtё i vogёl. 老鼠----
L----- s-- x--- d-.
   
i errёt dhe i çelёt 黑暗-----
H----- d- h- m-------- de
Nata ёshtё e errёt. 黑夜----
h---- s-- h----- de
Dita ёshtё me dritё. 白天----
b------ s-- m-------- de
   
i vjetёr dhe i ri 年老------
n--- l-- d- h- n------- d-.
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. 我们---- / 祖----
W---- d- w------/ z--- h-- l--.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. 70年--------
70 N--- q--- t- h----- n------- d-.
   
i bukur dhe i shёmtuar 美丽----
M---- d- h- c--- de
Flutura ёshtё e bukur. 这只-------
z-- z-- h---- s-- m---- d-.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. 这只-------
Z-- z-- z----- s-- n----- d-.
   
i trashё dhe i hollё 胖的---
P--- d- h- s--- de
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. 100公--------
100 g------ d- n---- t--- p--- d-.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. 50公--------
50 G------ d- n----- t--- s--- d-.
   
i shtrenjtё dhe i lirё 贵的----
G-- d- h- p----- de
Makina ёshtё e shtrenjtё. 这辆------
z-- l---- j------ t--- g-- d-.
Gazeta ёshtё e lirё. 这张-------
Z-- z---- b----- t--- p----- d-.