Shqip » Kinezisht   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [六十九]
69 [Liùshíjiǔ]

需要 – 要
xūyào – yào

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [六十九]
69 [Liùshíjiǔ]

需要 – 要
xūyào – yào

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip中文
Mё duhet njё krevat. 我需-----
w- x---- y- z---- c-----.
Unё dua tё fle. 我要---
W- y-- s-------.
A ka njё krevat kёtu? 这儿------
Z----- y---- z---- c----- m-?
   
Mё duhet njё llampё. 我需-----
W- x---- y- z--- d---.
Unё dua tё lexoj. 我要---
W- y-- d----.
A ka njё llambё kёtu? 这儿------
Z----- y---- z--- d--- m-?
   
Mё duhet njё telefon. 我需-------
W- x---- y- b- d------ j-.
Dua tё marr nё telefon. 我要----
W- y-- d- d------.
A ka njё telefon kёtu? 这儿-----
Z----- y-- d------ m-?
   
Mё duhet njё kamera. 我需-------
W- x---- y- b- z----------.
Dua tё fotografoj. 我要---
W- y-- z--------.
A ka kёtu njё kamera? 这儿------
Z----- y-- z---------- m-?
   
Mё duhet njё kompjuter. 我需------
W- x---- y- t-- d------.
Dua tё dёrgoj njё e-mail. 我要--------
W- y-- f- y--- d----- y------.
A ndodhet njё kompjuter kёtu? 这儿-----
Z----- y-- d------ m-?
   
Mё duhet njё stilolaps. 我需-------
W- x---- y- z-- y--------.
Dua tё shkruaj diçka. 我要------
W- y-- x-- d--- e- d-----.
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? 这儿------------
Z----- y---- z---- z-- h- y- z-- y-------- m-?