Shqip » Kinezisht   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [八十一]
81 [Bāshíyī]

过去时 1
guòqù shí 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [八十一]
81 [Bāshíyī]

过去时 1
guòqù shí 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip中文
shkruaj 写字---
x----- s----ě
Ai shkruajti njё letёr. 他写-----
t- x---- y- f--- x--.
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. 她写-------
T- x---- y- g- m----------.
   
lexoj 读书---
D----- k----ū
Ai lexoi njё revistё. 他读------
t- d--- y- b-- h-----.
Dhe ajo lexoi njё libёr. 她读-----
T- d--- y- b-- s--.
   
marr 拿,------------
N-- q-- s--- d--- c--- y---- c----- z-ò
Ai mori njё cigare. 他吸 / 抽------
t- x-/ c----- y- z-- x-------.
Ajo mori njё copё çokollatё. 她吃-------
T- c---- y----- q-------.
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. 他对-------------
T- d-- t- b- z---------- d----- t- d-- t- z---------.
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. 他很--------
T- h-- l--- d----- t- q-----.
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. 他很--------
T- h-- q----- d----- t- y-- q---.
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. 他没--------
T- m----- q---- h-- y-- z-----.
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. 他没----------
T- m-------- y----- h-- h-- d-----.
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. 他没--------
T- m- c--------- h-- h-- s-----.
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. 他不----------
T- b- m----- é---- h-- b- m----.
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. 他不--- 而------
T- b- k------ é---- h-- b- x-----.
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. 他让------ 而-----
T- r--- r-- m----- h------ é---- r- r-- y--.