Anglisht UK for beginners (Shqip)

Shqip | Anglisht UK Audio Language Course

Learn Anglisht UK quickly and easily with book2 MP3-language courses! Anglisht UK as a foreign language includes 100 easy lessons. All dialogues and sentences are spoken by native speakers. No prior grammar knowledge is needed. You can start learning immediately! Just click on the sentences to see the answers.
"book2 - Shqip - Anglisht UK for beginners" ►BUY the BOOK! Get the textbook for this course e.g. at Amazon.

You can also learn Anglisht UK using the iPhone or Android app

The book2 language course Shqip -Anglisht UK is also available as the iPhone app Learn Anglisht UK or Android app. Learn Shqip - Anglisht UK anywhere with your phone or tablet! Improve your language skills for work, travel or as a hobby!

Pёrmbajtja

 1. Persona
 2. Familja
 3. Njoh
 4. Nё shkollё
 5. Vende dhe gjuhё
 6. Lexoj dhe shkruaj
 7. Numrat
 8. Orёt
 9. Ditёt e javёs
 10. Dje – sot – nesёr
 11. Muajt
 12. Pije
 13. Veprimtaritё
 14. Ngjyrat
 15. Fruta dhe perime
 16. Stinёt dhe moti
 17. Nё shtёpi
 18. Pastrim shtёpie
 19. Nё kuzhinё
 20. Bisedё e shkurtёr 1
 21. Bisedё e shkurtёr 2
 22. Bisedё e shkurtёr 3
 23. Mёsoj gjuhё tё huaja
 24. Takim
 25. Nё qytet
 26. Nё natyrё
 27. Nё hotel – Mbёrritja
 28. Nё hotel – ankesat
 29. Nё restorant 1
 30. Nё restorant 2
 31. Nё restorant 3
 32. Nё restorant 4
 33. Nё stacionin e trenit
 34. Nё tren
 35. Nё aeroport
 36. Transporti lokal publik
 37. Rrugёs
 38. Nё taksi
 39. Avari makine
 40. Pyes pёr rrugёn
 41. Orientimi
 42. Vizitё nё qytet
 43. Nё kopshtin zoologjik
 44. Tё dalёsh mbёmjeve
 45. Nё kinema
 46. Nё diskotekё
 47. Pёrgatitjet pёr udhёtim
 48. Aktivitete nё pushime
 49. Sport
 50. Nё pishinё
 51. Bёj pazarin
 52. Nё qendrën tregtare
 53. Dyqane
 54. Bёj pazar
 55. Punoj
 56. Ndjenjat
 57. Te mjeku
 58. Pjesёt e trupit
 59. Nё zyrёn e postёs
 60. Nё bankё
 61. Numra rreshtorё
 62. Bёj pyetje 1
 63. Bёj pyetje 2
 64. Mohore 1
 65. Mohore 2
 66. Pёremrat pronor 1
 67. Pёremrat pronor 2
 68. i madh – i vogёl
 69. mё duhet – dua
 70. tё dёshirosh diçka
 71. tё duash diçka
 72. duhet
 73. mund
 74. tё lutesh pёr diçka
 75. tё argumentosh diçka 1
 76. tё argumentosh diçka 2
 77. tё argumentosh diçka 3
 78. Mbiemrat 1
 79. Mbiemrat 2
 80. Mbiemrat 3
 81. E shkuara 1
 82. E shkuara 2
 83. E shkuara 3
 84. E shkuara 4
 85. Pyes – e shkuara 1
 86. Pyes – e shkuara 2
 87. E shkuara e foljeve modale 1
 88. E shkuara e foljeve modale 2
 89. Urdhёrore 1
 90. Urdhёrore 2
 91. Fjali nёnrenditёse me qё 1
 92. Fjali nёnrenditёse me qё 2
 93. Fjali tё nёnrenditura me nёse
 94. Lidhёzat 1
 95. Lidhёzat 2
 96. Lidhёzat 3
 97. Lidhёzat 4
 98. Lidhёza bashkёrenditёse
 99. Gjinore
 100. Ndajfoljet


Shkarko MP3-at (file .zip)